Let op: Onze elektrische laadpalen worden vervangen, hierdoor is het niet mogelijk op te laden. Gelieve hier rekening mee te houden
Wij zijn opzoek naar enthausiate horeca mederwerkers. Solliciteer direct!

Over Ons

We staan bij het NDC bekend om onze hartelijkheid en gastvrijheid. Met een fantastisch team van vijftien collega’s doen we er alles aan om uw evenement tot een groot succes te maken. Er staat altijd iemand klaar om u te hulp te schieten. Wij gaan voor persoonlijke service en begrijpen als geen ander dat flexibiliteit nodig is bij het organiseren van een event. 

Voorbereiding is het halve werk. Daarom staan onze mensen elke dag klaar om uw dag met de grootste zorg voor te bereiden. Vanaf uw eerste contact met de sales afdeling, tot het moment van binnenkomst van uw gasten en het faciliteren van uw presentatie: Wij zijn er voor u! 

Uiteraard evalueren we graag nog even met u hoe de dag is verlopen tijdens een after-sales moment.

Vanuit onze bedrijfsfilosofie 
hebben wij
een team samengesteld
dat van uw bijeenkomst een succes wil maken
 en
waarbij geen wens te gek is

Edwin van Walsem

Directeur

Na jarenlang trouwe dienst als floormanager kreeg ik in 2019 de kans om het NDC over te nemen. Ik doe niets liever dan het mensen naar de zin maken en te ontzorgen. Nu kan ik dit dagelijks op mijn manier doen en daar haal ik heel veel plezier uit.

Gabriella Parra

Manager Sales

Door mijn jarenlange ervaring als organisator van events weet ik precies welke ingrediënten nodig zijn om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Hierbij staan betrouwbaarheid en slagvaardigheid hoog bij mijn het vaandel. Daarnaast denk ik graag in alles met u mee. Samen met het gehele team staan wij garant voor een fijn verblijf in NDC den Hommel, waarbij ons niets te gek is!

Dominique van Gelderen

Floormanager F&B

De horeca zit mij in het bloed. Bij het NDC wordt zowel in de keuken, achter de bar, als in de banqueting het beste van mij verwacht. Deze combinatie maakt dat het werk erg veel variatie kent in een ontspannen sfeer.

Veerle Paalvast

Front Office

Bij de front office ben ik het eerste aanspreekpunt van de gast;
ik vind het belangrijk om een goede eerste indruk te maken en hecht er waarde aan dat men zich direct welkom voelt.

Daarnaast help ik mensen graag op weg in ons mooie zalencentrum.


Het pand

Het Nationaal Denksport Centrum is in 2001 gebouwd door de Nederlandse BridgeBond met het doel te voorzien in een locatie voor nationale bridge wedstrijden en als uitvalbasis voor de Utrechtse denksport verenigingen. 
Hoewel hier dankbaar gebruik van wordt gemaakt door verschillende denksport organisaties, met name de Bridgers, beperkte dit bezoek zich voornamelijk tot de avonden en de weekenden. 
Al snel bleek dat de 12 zalen, het Grand Café en de eigen keuken zich uitstekend lenen als vergaderlocatie met als doelgroep sportbonden, gemeente en overheid, opleidingsinstituten en maatschappelijk belanghebbende partijen. 
Sindsdien is er een samenspel van denken, werken en spelen ontstaan wat heeft geleid tot een werkplek met een huiselijk sfeer in combinatie met uitstekende faciliteiten. 

Catering
rijnkanaal
Amsterdam-

Gratis
Parkeren