Let op: Onze elektrische laadpalen worden vervangen, hierdoor is het niet mogelijk op te laden. Gelieve hier rekening mee te houden
Wij zijn opzoek naar enthausiate horeca mederwerkers. Solliciteer direct!

Food
& Beverage

Het NDC beschikt over uitstekende cateringvoorzieningen. Zo bieden wij een zeer uitgebreid all-you-can-eat lunchbuffet in ons gezellige Grand Café en zijn er verschillende mogelijkheden om uw arrangementen te combineren met snacks en/of een gezond tussendoortje.

Uit eigen keuken
Dieetwensen
Arrangementen
Heel goede koffie

arrangementen

Lunch

Ons luncharrangement bestaat uit een assortiment van luxe broden en diverse soorten beleg. Daarnaast kunt u uw eigen salade samenstellen vanuit de saladebar en serveren we dagelijkse soep en vers fruit.
Voor de liefhebber hebben wij lekkere Hollandse snacks en balletjes in satésaus. Onze kok verrast u dagelijks met afwisselende extra’s. Het is ook mogelijk de lunch op uw zaal te laten serveren.

Lunch deluxe

Liever uw gasten verwennen met iets extra’s?
Met onze uitgebreide Lunch Deluxe maakt u zeker een
onvergetelijke indruk. Diverse soorten vis, kipsaté, verse
kwark met zaden en noten zullen uw gasten weer energie geven voor
het vervolg van uw bijeenkomst. Bovendien bieden wij op maat
gemaakte lunches aan, zoals halal, biologisch of aangepast aan de dieetwensen van uw deelnemers.

Diner

Niets is zo vervelend als met een lege maag de weg weer op te moeten na een dag vergaderen. Daarom biedt het NDC uitstekende dinermogelijkheden. Met ons keuzemenu is er voor ieder wat wils. Vanaf 20 personen is het mogelijk een buffet te reserveren met diverse gerechten. Daarnaast bieden wij een toetjesbuffet aan met heerlijkheden in samenwerking met Van Eck Patisserie.  

Catering

Tijdens een intensieve en productieve dag bij het NDC hebben uw gasten misschien wel zin in een verfrissend tussendoortje. Een heerlijke smoothie of gezonde fruit- en groentehapjes behoren tot de mogelijkheden.
Iets lekkers bij de koffie maakt het ontvangst van uw gasten nog aangenamer.

BBQ

Nieuw is onze samenwerking met Gooz Horeca.
Heeft uw organisatie wat te vieren of wilt u echt een keer lekker uitpakken na intensieve dag?
Wij bieden u de keuze uit maar liefst vier verschillende menu’s met een grote variatie aan vlees, vis en vegetarische gerechten.
Ook bij minder mooi weer is de barbecue beschikbaar!

Bekijk de arrangementen