Covid-19

Hieronder vindt u de door ons genomen maatregelen om uw bijeenkomst Covid-proof, veilig en toch plezierig te laten plaatsvinden in het NDC;

Bezoekersprotocol

Onze bijeenkomsten vinden plaats in zalen op 1,5 meter afstand van elkaar, met gebruik van mondkapje en check van coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat je moet kunnen aantonen dat je negatief getest bent óf gevaccineerd bent tegen het coronavirus. De overheid heeft daarvoor de CoronaCheck-app ontwikkeld. De app is beschikbaar voor telefoons met Android (Google) en iOS (iPhones van Apple). Als je geen telefoon hebt of om een andere reden geen gebruik wil maken van de CoronaCheck-app, kan je ook een papieren bewijs van vaccinatie/negatieve test laten zien. Meer over het opvragen en uitprinten van een papieren bewijs, vind je op coronacheck.nl.

Een afspraak om je te laten vaccineren of laten testen, doe je op testenvoortoegang.nl. Voor beide opties heb je DigiD nodig.

Met gebruik van de Corona Check scanner App van het RIVM controleren wij bij binnenkomst de geldigheid van het coronabewijs. Privacy is altijd beschermd. De gegevens van de bezoeker worden niet opgeslagen en worden alleen gebruikt voor controle van het bewijs.
Reinigen en desinfectie
Op elke zaal zijn desinfectieproducten aanwezig voor onze gasten. Daarnaast zijn er meerdere desinfectiedispensers op strategische punten opgehangen in het pand.
Meerdere malen per dag worden drukbezochte plekken in ons gebouw schoongemaakt. Daarnaast reinigen wij trapleuningen, toiletten, deurknoppen en prullenbakken. Als de gasten zijn vertrokken, worden de tafels, stoelen, menukaarten en technische apparatuur grondig schoongemaakt.
Luchtcirculatie
De luchtbehandeling is in ons pand gebaseerd op buitenlucht en warmtewiel. De bestaande filters zijn kwalitatief voldoende om fijnstof en bacteriën tegen te houden.
Daarnaast is het mogelijk in de vergaderzalen de nooddeuren te openen indien u liever geniet van de buitenlucht.
Personeel
Ons personeel is zorgvuldig geïnstrueerd hoe om te gaan met de veiligheidsmaatregelen. Handen worden constant gewassen en het dragen van handschoenen is verplicht tijdens werkzaamheden.