Covid-19

Hieronder vindt u de door ons genomen maatregelen om uw bijeenkomst Covid-proof, veilig en toch plezierig te laten plaatsvinden in het NDC;

Bezoekersprotocol
Het NDC heeft een protocol opgesteld waar het personeel en onze gasten zich aan dienen te houden. Deze wordt met u gedeeld bij binnenkomst.
Bovendien wordt er een controlegesprek bij ontvangst gehouden. Daarin wordt u gevraagd of u in de afgelopen 24 uur last heeft gehad van hoesten, een neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheid.
Bij twijfel kunnen gasten geweigerd worden.
Reinigen en desinfectie
Op elke zaal zijn desinfectieproducten aanwezig voor onze gasten. Daarnaast zijn er meerdere desinfectiedispensers op strategische punten opgehangen in het pand.
Meerdere malen per dag worden drukbezochte plekken in ons gebouw schoongemaakt. Daarnaast reinigen wij trapleuningen, toiletten, deurknoppen en prullenbakken. Als de gasten zijn vertrokken, worden de tafels, stoelen, menukaarten en technische apparatuur grondig schoongemaakt.
Luchtcirculatie
De luchtbehandeling is in ons pand gebaseerd op buitenlucht en warmtewiel. De bestaande filters zijn kwalitatief voldoende om fijnstof en bacteriën tegen te houden.
Daarnaast is het mogelijk in de vergaderzalen de nooddeuren te openen indien u liever geniet van de buitenlucht.
Looproutes en 1,5m afstand
In ons Grand Café zijn directieve looproutes aangemaakt,  zodat contact met andere gasten zo veel mogelijk vermeden kan worden. Alle tafels in het Grand Café en in de zalen zijn zo opgesteld dat er aan alle kanten 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
Lunch
In plaats van ons gebruikelijke lunchbuffet hebben wij vanwege de RIVM maatregelen onze lunch aangepast. Al onze gasten krijgen nu bij aanvang een lunchlijst met opties waar een keuze uit gemaakt kan worden. De lunchpakketten worden ingepakt en liggen voor u klaar op het gewenste tijdstip.
Daarnaast is er nog uitgebreide keuze uit (voorverpakte) salades, fruit en warme snacks.
Personeel
Ons personeel is zorgvuldig geïnstrueerd hoe om te gaan met de veiligheidsmaatregelen. Handen worden constant gewassen en het dragen van handschoenen is verplicht tijdens werkzaamheden.