Slide background
Slide background

Voor bijeenkomsten in NDC Den Hommel zijn de volgende horecavoorzieningen beschikbaar, die te nuttigen zijn tijdens de vroege lunchpauze van 12.15-13.15 uur (of ergens daartussen), of de late lunchpauze van 13.15 tot 14.15 uur. Wij serveren lunch tot uiterlijk 14.30 uur. Mocht u een lunch willen gebruiken na dit tijdstip, dan serveren wij lunch C of D. Indien u lunch of diner in de vergaderruimte wilt nuttigen, dan hanteren wij een toeslag van € 3,00 per persoon. Hieronder een overzicht met alle arangementen die wij bieden.

Lunch A. Eenvoudige broodjeslunch
Assortiment zachte broodjes met vleeswaren, kaas, zoet. Met melk, karnemelk, groene salade en vers fruit toe.
Lunch B. Luxe broodjeslunch
Assortiment luxe broodjes met vleeswaren, kaas, zoet en een warme snack. Met melk, karnemelk en jus d’orang, groene salade en vers fruit toe.
Lunch C. Combi-lunch warm en koud
Assortiment luxe broodjes met luxe beleg: verse vis, diverse vleeswaren en salades, kaas, brie en een warme snack. Met melk, karnemelk en jus d’orange, groene salade, soep van de dag en vers fruit toe.
Lunch D. Super Deluxe lunch warm en koud
Assortiment luxe broodjes met luxe beleg: verse vis, diverse vleeswaren en salades, kaas, brie en diverse warme snacks. Met melk, karnemelk en jus d’orange, groene salade, soep van de dag, lekkere saté en vers fruit toe.
Halal lunch
Zoals lunch C: Assortiment luxe broodjes met luxe beleg: verse vis, div. vleeswaren en salades, kaas, brie en een warme snack. Met melk, karnemelk en jus d’orange, groene salade, soep van de dag en vers fruit toe . De vleeswaren zijn uiteraard allen Halal.
Biologische Lunch
Luxe lunch met alleen biologische producten, waaronder vis en zoetwaren.